Tervetuloa!

Olet löytänyt Lempäälän Jyryn uudistetuille verkkosivuille. Tämän sivun ensisijaisena tarkoituksena on toimia paikkana, josta löydät erilaista tarkempaa tietoa harrastus- ja toimintamahdollisuuksista, joita Jyry tarjoaa. Viikottaisista tapahtumistamme tiedotamme ensisijaisesti Facebook-sivuillamme. Leirikuvia löydät edelleenkin leirin omasta Instagramista.

Ajankohtaista

Aikuisten toiminta on tauolla koronaohjeiden mukaisesti. Seuraamme Pirkanmaan koronanyrkin suosituksia ja rajoituksia, eli tällä hetkellä odotamme tietoa, saako urheilu- ja liikuntatilat avata helmikuun alun jälkeen. Tällä tietoa liikuntatilat ovat kiinni ainakin 8.2. saakka. 

Lasten ja nuorten toiminta jatkuu taas, koriskerho pyörii siis jälleen! Liikuntakerho pyritään pitämään ulkona, säävarauksella tosin. Ohjaaja on viikottain yhteydessä kerholaisten kotiväkeen.

Seuraa tilannetta Jyryn Facebookissa!

Nuorisopassi

Jyry on mukana myös Nuorisopassitoiminnassa. Nuorisopassi tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden kokeilla erilaisia harrastuksia ilmaiseksi. Lue lisää: https://www.lempaala.fi/vapaa-aika/harrastusmahdollisuudet/nuorisopassi/